Swing opties

Swing opties
13 kansen om in te spelen op specifieke wensen

Standaard biedt Swing al veel mogelijkheden voor weergave en uitvoer van statistieken en prognoses. Daarnaast biedt Swing opties in de vorm van modules of extra services om uw informatiesysteem geheel passend te krijgen.

Landingspagina

Gebruikers van het informatiesystemen een warm welkom geven, geheel in uw eigen huisstijl? Direct figuren of kaartjes laten zien? Voor veel klanten ontwikkelt ABF een landingspagina in hun eigen huisstijl. Snel gefixt, maximaal resultaat.

Swing dashboard

Wilt u de belangrijkste indicatoren uit Swing in één opslag aan gebruikers presenteren? Mooi, snel en gemakkelijk? Dan kan het Swing dashboard een goede oplossing zijn. Een dashboard bestaat uit tegels. Onder elke tegel bevindt zich een overzichtelijk combinatie van indicatoren in de vorm grafieken, tabellen en kaartjes. De Swing beheerder kan zelf het dashboard definiëren en onderhouden.

Objectenmodule en Swing locator

Geïnteresseerd in informatie over objecten op een kaart? Over een bedrijf, school, ziekenhuis, museum, zuiveringsinstallatie, of wat u maar wilt? De objectenmodule is een uitbreiding aan Swing waarmee u deze informatie op muisklik afstand brengt.

De Swing Locator biedt aanvullende gebruikersfunctionaliteiten en mogelijkheden voor klantspecifieke vormgeving.

Profieltaart

Leuk al die indicatoren in Swing, maar hoe ziet het totaaloverzicht eruit? Met de profieltaart wordt in een oogopslag zichtbaar hoe indicatoren bijdragen aan een score per onderwerp, en de onderwerpen optellen tot een totaalscore.

Community of practice

Wilt u rondom het informatiesysteem kennisuitwisseling op gang brengen in de vorm van nieuwsitems, RSS-feeds, best practices, documenten en nog veel meer? Swing maakt resultaten zichtbaar en vergelijkbaar. De community of practice is een internetplatform dat kennisuitwisseling op een laagdrempelige manier ondersteunt.

Scenariomodule

Wilt u resultaten van beleidsopties zichtbaar maken of effecten van omgevingsscenario's? Dan is de scenariomodule onmisbaar. Enige voorwaarde: de prognoses die u gebruikt moeten afkomstig zijn van een ABF-prognosemodel dat de scenariomodule ondersteunt.

Taalmodule

Swing is ook beschikbaar in Fries, Engels, Duits en Frans en ook met Hebreeuws is al geoefend.

Beheermodule

Neemt u de inrichting van het informatiesysteem liever zelf ter hand? Bijvoorbeeld omdat u regelmatig eigen gegevens wilt toevoegen, of regelmatig nieuwe rapporten wilt maken? ABF verzorgt een beheerderstraining en uw organisatie krijgt de beschikking over de extra module.

Beveiligingsmodule

Standaard kunnen online informatiesystemen publiek worden opengesteld of worden beveiligd met IP-adres of wachtwoord. Wilt u extra beveiliging toevoegen? Dan is extra beveiliging in de vorm van SSL-certificaten snel voor u geregeld.

Autorisatiemodule

Wilt u onderscheid maken tussen externe gebruikers en interne gebruikers, of verschillende gebruikersgroepen definieren? Met de autorisatiemodule is toegang tot op het niveau van afzonderlijke onderwerpen in te stellen.

Swing Windows

Niet echt een module, maar toch het noemen waard: Klanten die Swing intern gebruiken hebben soms voldoende aan de Windowsversie. Dat bespaart licentiekosten ten opzichte van de gebruikelijke online-versie.

Kubusmodule

De kubusmodule zorgt ervoor dat meerdimensionale tabellen kunnen worden getoond. Definitie van alle mogelijke combinaties van onderwerpen is dan overbodig.

Webservices

Wilt u Swing met name gebruiken als datawarehouse en 'daar boven op' eigen web-aps ontwikkelen? ABF heeft webservices gebouwd waarmee web-app bouwers gegevens uit Swing kunnen halen en gebruiken in hun zelf-ontwikkelde applicaties.

Swing opties - Swing.eu: Geostatistics made simple