Nieuwe features

Statistieken via Matomo

Het is mogelijk om webstatistieken bij te houden via Matomo, een alternatief voor Google Analytics. Meer informatie over Matomo: https://matomo.org/

Afbeelding instellen

Voor nieuws, documenten, FAQ’s en links is het mogelijk een afbeelding volgens een vast template op te nemen. Neem hiervoor contact op met de helpdesk of uw ABF projectleider.

Verbeteringen

Volgnummer beter zichtbaar in Beheer (waar van toepassing)

Voor sommige items is het mogelijk om een volgnummer in te voeren t.b.v. een aangepaste sortering. Dit nummer is nu sneller terug te vinden.

1

Cookiemelding optioneel

Indien een pagina met cookie- en privacy beleid wordt opgenomen is het niet meer noodzakelijk om melding te tonen. Deze kan worden uitgeschakeld.

1

Webrichtlijnen toegankelijkheid

Voor verschillende onderdelen van Ballroom zijn aanpassingen gedaan om de toegankelijkheid te verbeteren. De content die Ballroom aanbiedt is nog duidelijker geworden voor hulpmiddelen zoals screenreaders.

Verhoogde security

Een groot aantal onafhankelijke security experts hebben Ballroom grondig getest en geprobeerd te hacken. Er zijn hier geen ernstige lekken uit gekomen, maar wel een aantal verbeterpunten. Deze zijn inmiddels doorgevoerd.

Maatregelen tegen spam met "ik ben geen robot"-functionaliteit

Om te voorkomen dat spambots ongewenste emails naar de beheerder sturen via het contactformulier is nu een “ik ben geen robot”-controle toegevoegd aan het contactformulier. De taal de tekst “ik ben geen robot” is afhankelijk van de taal die is ingesteld in de browsers.

1